Ce fel de modele de profile led au clientii la dispozitie?

Solutiile de iluminat pe baza de led sunt la mare cautare la ora actuala, nu numai datorita designului inovativ pe care il aduc, ci si datorita costurilor scazute si eficientei pe termen lung.

Indiferent ca este vorba de o cladire de birouri sau de o hala industriala, instalarea unor solutii de iluminat care asigura necesarul de lumina pe termen indelungat si cu un cost semnificativ mai mic de energie electrica ramane o prioritate. Marile firme au facut deja acest pas catre iluminare pe baza de leduri si au demonstrat totodata ca sunt deschise catre solutii sustenabile si care favorizeaza mediul inconjurator.

Pentru a proteja banda led care emite foarte multa caldura, se monteaza profile led de diverse dimensiuni si lungimi. Uneori acestea sunt la fel ca si banda led, doar ca o acopera, alteori acestea au forme diverse si indeplinesc simultan si un rol decorativ. 

Clientii pot comanda profile led in functie de dimensiunile spatiului avut la dispozitie. Totodata, au posibilitatea sa comande ceea ce isi doresc si sa customizeze profilele led conform proiectului arhitectural. 

Cele mai noi profile led ofera avantajul ca acopera cu succes banda, infrumuseteaza aspectul solutiei de iluminare si acumuleaza caldura emananata de banda led. Acestea permit chiar si reglarea intensitatii luminii si alegerea culorii luminii dorite, pentru a se potrivi cu atmosfera dorita.

Banda led inlocuieste cu succes becurile conventionale si ofera o iluminare mai clara si mai eficienta pe termen lung. Cu ajutorul unor profile led, caldura emananta de banda led este absorbita, iar lumina este difuzata cu succes. In functie de model, exista si profile led care pot fi controlare de la distanta cu ajutorul unor telecomenzi, starnind astfel interesul utilizatorilor si crescand nivelul de satisfactie.

Profilele led pot fi aplicate in functie de dorintele clientilor, de la balustrade, scari, gradini sau spatii exterioare, pana la mobilierul din bucataria personala. Profilele led incastrate in tavan din rigips sunt o solutie pentru a obtine o lumina perfecta si un design special. Acestea sunt de doua feluri, cu rama exterioara sau fara si sunt la fel de utile. Pentru o iluminare excelenta trebuie sa folositi o banda led de calitate, de 24V, cu cel putin 120 de leduri pe metru. Profilele led de acest tip sunt ideale pentru iluminatul in bucatarie sau in living, unde lumina clara este esentiala.

De asemenea, rolul unui profil led este de a absorbi caldura emanata de banda led si de a ajuta la reglarea culorilor benzii. Profilele led suspendate de tavan in rigips sunt un exemplu reprezentativ pentru iluminarea clara. Acestea vor fi combinate cu o banda led de calitate superioara, care va furniza o lumina intensa si uniforma. Pentru un astfel de rezultat se recomanda folosirea unei benzi led de 24V cu 120 leduri pe metru sau chiar si mai multe. 

Pentru a regla si a controla intensitatea luminii, se poate aplica un profil led specific. Profilele transparente ajuta la pierderea a maximum 7% din lumina emanata de banda led, pe cand cele cu difuzor mat pot ajuta la obtinerea unei lumini continue, chiar daca banda led are mai putine becuri. Profilele led cu aliminiu sunt o alta optiune de a proteja banda led si de a absorbi caldura emanata de acestea. Se aplica pe spatiul dorit folosind o banda adeziva si sunt rezistente impotriva factorilor externi.

Pentru a obtine rezultatele dorite si a ilumina un spatiu conform asteptarilor, este important sa colaborati cu experti in domeniu. Din acest punct de vedere, compania ProfilistLED este un furnizor specializat in solutii de iluminat de calitate, care au la baza tehnologii avansate. Echipa sa de profesionisti garanteaza pentru servicii de calitate si modele adaptate oricaror proiecte arhitecturale.

Previous post Ce ofera companiile SEO?
Next post Cum să îți alegi măsuța de cafea pentru living! Sfaturi care îți ușurează alegerea