Cum sa verifici istoricul auto online cu CarV.ro

Romania este una dintre tarile cu cele mai multe masini la mana a doua importate, iar o astfel de statistica atrage dupa ea si persoane rau intentionate atunci cand vine vorba de vanzarea unei masini.

De cele mai multe ori, viitorii cumparatori ai unei masini second hand cad prada acestor samsari si ajung sa isi investeasca economiile intr-o epava de masina, care la prima vedere pare perfecta insa poate avea un istoric auto nu foarte placut, pe care samsarul l-a ascuns cu retusuri sau modificari de care cumparatorul probabil nu a fost instiintat.

Pentru a evita astfel de situatii, in mediul online exista solutii de decodat vin-ul masinii ce te ajuta sa afli istoricul auto online, fara sa te deplasezi sa mai vezi masina. Un astfel de serviciu il furnizeaza si CarV.ro, un website cu ajutorul caruia poti primi informatii complete despre:

– Istoric de service al automobilului;

– Defectiuni frecvente raportate la modelul respectiv de masina;

– Kilometraj modificat;

– Raport daune suferite;

– Fotografii din istoricul vehiculului;

– Proprietari multipli;

– Inregistrari furturi.

Tot ce trebuie sa faci este sa soliciti vanzatorului seria de sasiu a masinii pe care doresti sa o achizitionezi, completezi formularul de pe site-ul https://carv.ro iar apoi achizitionezi raportul viitoarei masini.

Daca aceasta a avut kilometrii modificati, vei observa diferente intre anii inregistrarilor. Mai exact, daca in 2018 masina avea 200.000km iar acum in anunt are 140.000, poti fi mai mult ca sigur ca acea masina are kilometrii modificati de vanzator si ca ceva este in neregula la ea.

O alta informatie foarte utila din raportul oferit de CarV.ro, este cea cu privire la daunele suferite de masina. Daca exista inregistrari cu privire la accidentele avute, atunci in raport vei regasi informatii despre accident, fotografii iar printre toate acestea poti regasi si fotografii de la momentul accidentului ca tu sa stii la ce sa te astepti atunci cand investesti economiile intr-o noua masina.

Cat costa aflarea unui istoric auto?

Atunci cand cautam o masina, cu siguranta nu ne oprim doar la un singur anunt, astfel CarV.ro pune la dispozitie o oferta pentru a verifica doua masini online la un pret foarte avantajos. Astfel, nu va trebui sa platesti fiecare raport individual si te poti bucura de oferta pentru a verifica doua serii de sasiu simultan.

Ce mai astepti? Intra pe CarV.ro si verifica vin-ul masinii online.

Previous post 🔊 DEGIANNY Mission House Progressive ROSSO BBQ ❄️ 𝐕𝐨𝐢𝐧𝐞𝐚𝐬𝐚_𝐕𝐚𝐥𝐜𝐞𝐚_𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚_𝐃𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐚𝐥𝐩𝐢𝐧𝐚
Next post Modalitatea de verificare a starii bateriei laptopului tau