Curs gratuit de Inspector Resurse Umane, la CCI Prahova, in noiembrie

Camera de Comert si Industrie Prahova deruleaza proiectul european – “CONECT – COmpetente NEcesare CresTerii performantei angajatilor”, cod SMIS 135373, menit să contribuie la dezvoltarea competențelor profesionale prin programe de formare profesională continuă.

Durata proiectului este de 24 de luni, in perioada 06.04.2021-05.03.2023, iar grupul țintă este alcătuit din angajați, inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale, care corespund criteriilor specificate în proiect.

In cadrul acestui proiect, Camera de Comert si Industrie Prahova va organiza in luna NOIEMBRIE cursul GRATUIT  «Inspector Resurse Umane«, 40 ore, acreditat ANC.

Criteriile de selectie a grupului tinta sunt:

  • persoane incadrate cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial) sau angajati pe cont propriu (persoana fizica autorizata si intreprindere individuala);
  • varsta cuprinsa intre 25 – 65 ani;
  • sa nu fi beneficiat de sprijin prin alte proiecte finantate pentru acelasi tip de activitate;
  • domiciliul/resedinta in Regiunile Sud-Muntenia, Centru sau Sud-Est
  • studii medii cu diploma BAC
  • dupa absolvirea cursului, participantii trebuie sa aduca o dovada privind imbunatatirea statutului in campul muncii ca urmare a sprijinului primit.

Pentru persoanele selectate în grupul țintă vor fi organizate activități de consiliere profesională gratuită.

Cursul cuprinde pregatire teoretica si practica pe o durata de 40 de ore si se va derula cu respectarea legislatiei in vigoare la momentul respectiv privind conditiile sanitare anti COVID.

Avand in vedere beneficiile multiple pe care firma dvs. si echipa din cadrul companiei le pot avea prin participarea la activitatile proiectului dar si posibilitatea dezvoltarii personale a fiecarui angajat, va rugam sa analizati propunerea noastra de a fi parte a proiectului si sa ne transmiteti raspunsul Dvs. la email mihaela.hristache@cciph.ro, persoana de contact Dna. Mihaela Hristache, Expert Recrutare si Comunicare, tel 0744 483950.

Previous post Ambasadorul Kazahstanului, la Ploiesti: doreste colaborari economice cu Romania
Next post Targsoru Nou: Tumul de la inceputul Epocii Bronzului, cercetat de o echipa a Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Prahova