Apa purificată pentru Pharma & Biotech: Servicii și soluții inovatoare de la Kogaion COM

În lumea farmaceutică și biotehnologică, utilizarea apei purificate de înaltă calitate este esențială pentru a asigura siguranța și eficacitatea produselor. Kogaion COM, parte a RAP Group,  este un lider local în furnizarea de servicii și soluții inovatoare pentru instalațiile de apă purificată destinate industriei Pharma & Biotech. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, compania se remarcă prin tehnologia de top și standardele înalte pe care le impune în toate proiectele sale.

Servicii personalizate și de înaltă calitate

Kogaion COM oferă o gamă largă de servicii 100% personalizate pentru instalațiile de apă purificată destinate industriei farmaceutice și biotehnologice. Echipa lor de experți dezvoltă proiecte inter-industriale de cea mai bună calitate, asigurându-se că soluțiile propuse se aliniază perfect cu nevoile și cerințele clientului.

Instalații de apă purificată prin RO-EDI

Unul dintre serviciile de bază oferite de Kogaion COM este dezvoltarea și instalarea de instalații de producere a apei purificate prin tehnologia RO-EDI. Aceste instalații au capacitate de generare între 150 l/h și 5… și asigură producția de apă pură și ultra-pură pentru diverse industrii. Prin utilizarea combinației de osmoză inversă (RO) și schimb de ioni cu electrodializă inversă (EDI), Kogaion COM garantează un proces eficient de purificare a apei, eliminând impuritățile și substanțele nedorite.

Instalații de pretratare apă potabilă

Kogaion COM este specializată și în dezvoltarea și instalarea de instalații de pretratare a apei potabile. Utilizând cele mai moderne tehnologii disponibile, aceste instalații asigură îndepărtarea eficientă a impurităților și a substanțelor chimice din apa potabilă. Astfel, apa utilizată în procesele farmaceutice și biotehnologice este de cea mai înaltă calitate și respectă toate standardele de siguranță și calitate impuse de industrie.

Tablou de automatizare pentru monitorizarea parametrilor fizici

Un alt serviciu oferit de Kogaion COM este furnizarea de tablouri de automatizare pentru monitorizarea parametrilor fizici ai instalațiilor de apă purificată. Aceste tablouri asigură o monitorizare precisă și constantă a parametrilor cheie, cum ar fi temperatura, presiunea și conductivitatea, garantând astfel funcționarea optimă a instalației și calitatea superioară a apei produse.

Rezervoare din oțel inox

Pentru stocarea și recircularea apei purificate, Kogaion COM oferă rezervoare din oțel inox cu capacitate de stocare și buclă de recirculare. Aceste rezervoare sunt construite din oțel inox AISI316L, asigurând astfel igienă și durabilitate. Cu ajutorul acestor rezervoare, apa purificată poate fi păstrată în condiții optime și poate fi distribuită în mod eficient în toate procesele farmaceutice și biotehnologice.

Standarde europene și soluții inovatoare

Kogaion COM pune un mare accent pe standardele europene și internaționale în ceea ce privește calitatea și siguranța instalațiilor de apă purificată. Documentația de validare a tuturor proiectelor lor este exhaustivă și se aliniază la standardele enunțate și aplicate în Uniunea Europeană. Această abordare asigură clienților că instalațiile dezvoltate de Kogaion COM sunt conforme cu cele mai înalte cerințe și că respectă toate reglementările în vigoare.

Inginerii Kogaion COM își pun în aplicare experiența profesională extrem de solidă pentru a dezvolta soluții complete și inovatoare în mod eficient. Compania investește constant în tehnologii de ultimă oră, asigurându-se că toate procesele de producție și operaționale sunt dirijate sub semnul tehnologiei la nivel înalt. Astfel, Kogaion COM poate oferi produse și soluții ce depășesc așteptările clienților săi și contribuie la progresul industriei farmaceutice și biotehnologice.

Testimoniale de la clienți mulțumiți

Kogaion COM se mândrește cu relațiile de lungă durată pe care le are cu clienții săi. Compania este recunoscută pentru profesionalismul și seriozitatea cu care abordează fiecare proiect și pentru calitatea superioară a serviciilor sale. Iată câteva testimoniale de la clienții mulțumiți:

Theodor Prodan, Labormed

„Compania Kogaion ne-a livrat și instalat în 2007 un sistem de producere, stocare și distribuție apă purificată care, la vremea respectivă, s-a dovedit a fi unul din cele mai moderne de pe piața românească. Acest sistem funcționează și azi, în parametrii descriși de GMP și EP. Compania Kogaion s-a dovedit că e un partener de încredere, serios și profesionist, nu numai în perioada implementării proiectului, dar și după aceea, când am avut nevoie de pregătirea personalului pentru exploatarea sistemului de apă purificată.”

Ioana Marinescu, Plush Bio

„Colaborarea mea cu firma Kogaion COM a început în 2018 și continuă frumos și acum. Lucrarea realizată sistemul de producere, stocare și distribuție coldWFI este la standarde de excelență, iar omul Mihai Maxim, coordonatorul proiectului, s-a dovedit a fi un partener de mare calitate umană și profesională. Standardele la care a ridicat sistemul de producere, stocare și distribuție a apei coldWFI este în respect cu normele cGMP, EP X și CFR21 part 11, iar unul din atuurile colaborării cu Kogaion este felul în care se respectă garanția și post-garanția lucrării. Totul este extrem de prompt și aș alege din nou, cu siguranță, această colaborare!”

Kogaion COM este un lider în furnizarea de servicii și soluții inovatoare pentru instalațiile de apă purificată destinate industriei Pharma & Biotech. Cu o gamă largă de servicii personalizate, standarde europene și soluții inovatoare, Kogaion COM se distinge prin calitatea superioară a produselor și serviciilor sale.

Sursă foto: Kogaion.com.ro

Previous post Razvan Rusu – Viziunea Inovatoare a unui CEO în Inima Industriei Asigurărilor
Next post Ce ar fi indicat să știi despre stația de epurare înainte să achiziționezi una pentru nevoile tale specifice