Descoperă modele de tatuaje simple pentru care poți opta

Dacă deja te afli în căutarea unor modele de tatuaje din care să îl alegi pe cel care ți se potrivește, atunci cu siguranță deja ai decis că îți dorești cu adevărat un tatuaj! Tatuajele sunt alese de către oameni încă din timpuri străvechi, iar odată cu trecerea timpului, acestea au rămas la fel de populare.

Este important ca atunci când decizi că îți dorești cu adevărat un tatuaj, să nu te lași influențat de modă și de ceea ce se poarta, alegând un model în acest sens, deoarece un tatuaj pe piele este permanent și îți va rămâne acolo pentru totdeauna. Așadar, ține cont de preferințele tale, de experiențele tale de viață și alege un model care să te reprezinte! Dacă este vorba despre primul tău tatuaj și dorești ceva simplu, citește următoarele rânduri pentru a descoperi idei pentru modele tatuaje de aici, dar și informații despre îngrijirea ulterioară a tatuajului!

Modele tatuaje simple – idei de modele

Aceste modele tatuajele simple sunt foarte elegante și au puterea de a transmite simboluri puternice. Câteva dintre modelele din care poți opta sunt:

 • conturul unei inimi: simbolizează pasiunea și poate fi plasat oriunde pe corp;
 • semnul infinutului: simbolizează eternitatea și conexiunea;
 • semnul Yin și Yang: simbolizează, în filozofia chineză, echilibrul și armonia;
 • fraza: poate simboliza o multitudine de lucruri, în funție de cuvintele sau citatul pentru care optezi;
 • linia montană simpă: simbolizează perseverența, rezistența și chiar depășirea obstacolelor;
 • contur de păsări: simbolizează libertatea și căutarea;
 • fulgul de zăpadă: simbolizează unicitatea;
 • steaua: simbolizează direcția, ghidarea sau chiar un moment deosebit de important din viața ta;
 • floarea minimalistă: simbolizează creșterea personală și frumusețea;
 • silueta de copac: simbolizează viașa, creșterea și conexiunea; fiecare ramură a copacului poate simboliza o nouă oportunitate sau șansa alegerii unui nou drum;
 • soarele și/sau luna: simbolizează echilibrul și dualitatea;
 • cercul geometric: simbolizează echilibrul, unitatea sau completitudinea.

Salonul de tatuare – cum să îl alegi

Este foarte important să optezi pentru un salon de tatuare autorizat. Doar în acest fel vei trăi o experiență plăcută și te vei putea bucura de rezultatul dorit. Un salon autorizat îți oferă singuranța că acesta respectă prevederile legale și că tatuarea propriu-zisă se realizează într-un mediu prielnic. Un artist tatuator cu experiență, autorizat, îți va pune sănătatea pe primul plan și va folosi ace noi și ustensile perfect dezinfectate, astfel încât să nu te supună riscului posibilității de a te confrunta ulterior cu o infecție sau chiar cu un virus care ți-ar putea pune sănătatea în pericol.

Îngrijirea tatuajului – cum se realiează

Este bine să știi că va trebui să acorzi o îngrijire deosebită zonei tatuate după efectuarea acestei proceduri. Artistul tatuator pe care îl vei alege îți va oferi toate informațiile necesare. Totuși, ar fi bine să știi că după tatuare, va trebui să eviți complet soarele până la vindecarea completă a zonei, dar și a zonelor de plajă. Expunerea la praf sau nisip pot cauza infecții, ceea ce este de evitat. În plus, zona va trebui unsă cu o cremă specială de 4-5 ori pe zi, în strat subține, pentru primele 7 zile. Apoi, următoarea perioadă, până la 25-30 de zile, va trebui să aplici local, de două ori pe zi, o cremă grasă, pentru a hidrata zona.

FunkyTattoo.ro este locul în care poți opta pentru a-ți face tatuajul dorit oricând îți dorești! Folosește datele de contact de mai jos și vizualizează portofoliul cu modele de tatuaje realizate de artiștii care își desfășoară activitatea în acest spațiu special amenajat și autorizat, pentru a-ți îndeplini visul de a avea un tatuaj! Fie că dorești să optezi pentru tatuaje picior: https://www.funkytattoo.ro/tatuaje-picior/, tatuaje mână ori chiar pentru un piercing, aici te poți bucura în cel mai scurt timp de rezultate așteptate!

Date de contact:

Email: contact@funkytattoo.ro

Telefon: 0731525808 / 0772047223

Previous post Un angajament cu inimă: Carrefour România este partenerul de încredere al Festivalului CONIL!
Next post Piercingul în ureche, un accesoriu la modă