Urmărește ușor progresele pe care le faci cu balonul gastric!

Te gândești să slăbești sau poate ai făcut deja un pas în această direcție și ai început să vezi unele rezultate? Pierderea în greutate nu este întotdeauna ușoară. Cu toate acestea, stabilirea unor obiective realiste și urmărirea progresului pot fi de ajutor pentru a menține nouă greutate, pe termen lung.

Știm că menținerea unei greutăți mai sănătoase are beneficii pozitive pentru sănătate și reduce riscul de a face multe boli cronice, inclusiv boli cardiovasculare, diabet de tip 2 și osteoartrita, precum și afecțiuni de sănătate mintală, cum ar fi depresia.

Programul Allurion este un program de slăbit sigur, bazat pe dovezi, care vă ajută să vă schimbați obiceiurile din interior spre exterior. Pierderea în greutate se demarează prin plasarea balonului gastric Allurion  în timpul unei proceduri nechirurgicale de 15 minute. Programul implică, de asemenea, sprijin din partea profesioniștilor din domeniul sănătății și a unui nutriționist, precum și acces la o varietate de tehnologii pentru a vă ajuta să vă urmăriți progresul.

Cinci motive importante pentru a urmări progresul în pierderea în greutate

Ai văzut că numărul de pe cântar nu spune întreaga poveste, iar schimbările care au loc adânc în interiorul corpului necesită adesea timp pentru a deveni vizibile. Prin urmare, urmărirea progresului poate …

  • Ofera o imagine rapidă a progresului

Urmărirea progresului în pierderea în greutate în timp real vă oferă feedback imediat despre cum vă descurcați. Vă permite să setați mici obiective, realizabile într-un interval de timp specificat.

  • Ajută la motivarea promptă și la concentrare

Urmărirea vă încurajează să vă continuați călătoria de pierdere în greutate, ajutandu-va să vă păstrați un sentiment sănătos de motivație și să vă concentrați asupra obiectivelor pe care le urmăriți.

  • Facilitează conștientizarea de sine și obiceiurile alimentare și stilul de viață conștient

Ce mod mai bun de a obține o înțelegere mai profundă a comportamentelor alimentare și a relației cu alimentele? Acest lucru vă poate încuraja să mâncați mai atent și să dezvoltați un stil de viață sănătos.

  • Ajută la identificarea comportamentelor și obiceiurilor nesănătoase

Urmărirea vă va permite să „revedeți” comportamentele actuale și vă va ajuta să vedeți dacă sunt necesare ajustări și unde ar putea fi aduse îmbunătățiri.

  • Responsabilizează

Urmărirea crește gradul de conștientizare a responsabilității personale pe care o ai pentru propria ta sănătate. Când îți asumi responsabilitatea personală, îți oferă un sentiment de împlinire și este mai probabil să te angajezi în succesul pe termen lung.

Urmăriți progresul de pierdere în greutate cu tehnologia de la Allurion

Tehnologia joacă un rol atât de important în viața noastră de zi cu zi, încât utilizarea instrumentelor digitale este un plus eficient pentru orice călătorie de slăbire și întreținere, permitandu-va să vă urmăriți progresul și să încurajați motivația. Pe lângă contribuția continuă din partea echipei de asistență medicală, există o serie de tehnologii Allurion care vă sprijină:

  1. Cântarul Conectabil Allurion – oferă o experiență completă de urmărire a greutății pentru cei care doresc o pierdere în greutate eficientă și durabilă. Acesta măsoară greutatea corporală, precum și compoziția corporală, inclusiv țesutul adipos.
  2. Ceasul de monitorizare (Health Tracker) Allurion – monitorizează alte aspecte cheie ale efortului de pierdere în greutate, inclusiv activitatea fizică și somnul. Toate informațiile colectate sunt sincronizate cu aplicația mobilă Allurion pentru confort și ușurință în utilizare.
  3. Aplicația mobilă Allurion – o platformă sigură care stochează progresul, „din mers”, afișând valorile compoziției corporale și starea de fitness, în timp real.

Echipa ta de asistență medicală va avea, de asemenea, acces securizat la datele tale din aplicație, astfel încât să poată oferi suport suplimentar, îndrumare și sfaturi atunci când este necesar. Pe lângă funcțiile de urmărire, puteți comunica cu ușurință cu echipa clinică folosind mesajele securizate și funcțiile de consultare video.

Rezervați-vă consultația telefonică gratuită cu balonul gastric astăzi

Așadar, dacă ați încercat anterior să pierdeți în greutate fără succes, de ce să nu vă rezervați astăzi consultația gratuită la Allurion? Vizitați site-ul www.balonslabire.ro pentru a vedea dacă sunteți eligibil și folosiți calculatorul IMC online.

Festivalul are loc 𝒍𝒂 𝑺̦𝒄𝒐𝒂𝒍𝒂 𝑮𝒊𝒎𝒏𝒂𝒛𝒊𝒂𝒍𝒂̆ 𝑪𝑶𝑵𝑰𝑳 din 𝒔𝒕𝒓𝒂𝒅𝒂 𝑩𝒂𝒔𝒄𝒐𝒗, 14-18, București. Previous post 𝙁𝙀𝙎𝙏𝙄𝙑𝘼𝙇𝙐𝙇 𝘿𝙀 ȘAH ”MAGIA LA MUTARE”
Next post Ce să faci în vacanța de vară?