De ce să apelezi la consiliere psihologică cu Daniel Ivan, psihoterapeut cunoscut în capitală

În viața fiecăruia dintre noi există momente mai bune, dar și momente mai dificile. În ambele variante, familia și prietenii ne pot sta alături cu prezența lor, dar și cu sfaturi înțelepte. Însă, din păcate, uneori problemele par să nu se sfârșească, iar prezența unui specialist este binevenită.

Cu cât mai repede se apelează la acest tip de ajutor, respectiv un psiholog precum Daniel Ivan, cu atât mai bine. Metodele terapeutice aplicate au darul de a reduce din anxietate, stres sau chiar depresie.

Daniel Ivan, un psiholog alături de pacienții săi

Atunci când un eveniment nefericit, o despărțire sau mutarea în alt oraș par să genereze probleme de adaptare, soluția este una singură. Apelarea la un cadru specializat are toate premisele să reușească, acolo unde alte metode au dat greș.

Un psihoterapeut dedicat meseriei, dar și dorinței de a ajuta, este și Daniel Ivan. Acesta reușește să fie aproape de pacienții săi, prin metode specifice aplicate cu succes. Este știut faptul că într-un cadru liniștit, alături de un specialist, orice persoană poate vorbi deschis. Desigur, cei care apeleaza la cabinet psiholog vor reuși în câteva ședințe să se repună pe picioare.

Cu tact și cu răbdare, apelând la variante anume de terapie, psihologul Daniel Ivan va reuși să readucă încrederea în pacienții săi. Sinceritatea și deschiderea acestora va face ca procesul de vindecare să fie mai rapid.

Ce metode terapeutice sunt folosite în cabinetul unui psiholog

Pe lângă prezența caldă și liniștitoare, un psiholog bun este catalogat ca fiind cel care are ani  buni de experiență. Fiecare caz este diferit, așadar va fi recomandat un număr diferit de ședințe, în timpul cărora intervenția psihologului poate fi diversă. Cu alte cuvinte, la fiecare pacient în parte ar putera fi o altă metodă terapeutică eficientă. Printre acestea se numără și psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe scheme cognitive sau terapia prin hipnoză.

Odată criza depășită prin aplicarea primei metode, unii pacienți aleg să continue transformarea. Pentru acesta psihologul aplică și cea de-a doua metodă, respectiv tratarea tiparelor rigide de personalitate.

Multe dintre acestea au fost moștenite, fie din familia de bază, fie au fost dobândite de-a lungul vieții. Aplicând terapia centrată pe scheme cognitive, aceste tipare se dizolvă treptat odată ce pacientul înțelege unde au fost urmate literă de lege. Înțelegând că acestea nu îi aparțin, el va face diferența.

O metodă modernă este terapia prin hipnoză.

Cum se face o programare la cabinet

Cu ajutorul formularului de contact listat pe site, orice persoană poate lua legătura cu psihologul Daniel Ivan. Acesta va lua legătura cu viitorul pacient și îi va comunica când se poate programa la o ședință.

De asemenea, o metodă des practicată este și consilierea online. Aceasta poate avea loc atunci când pacientul alege un cadru familial sau când este în alt oraș. Ședințele pot fi înregistrate și reascultate ulterior. E metoda preferată de persoanele foarte ocupate sau de cele timide.

Oricum ar fi, programarea la acest cabinet se face numai de pe site-ul oficial danielivan.ro.

Sursa foto: danielivan.ro

Contact: contact[@]danielivan.ro

Previous post Gestionează Emoțiile și Stresul cu Anca Oltean
Photo 1 Career ladder 2 Goal setting Next post Cum să îți construiești un plan de carieră de succes