delta blue

Delta Blue – Pensiuni Maliuc – Cazare

Pensiuni Maliuc

Delta Blue din Maliuc, Delta Dunării este o pensiune deosebită ce oferă o experiență unică de cazare și relaxare în mijlocul naturii.

Amplasată într-o zonă privilegiată, cu vedere spre grădină, Delta Blue oferă o priveliște impresionantă și un aer proaspăt, care îți încarcă bateriile și îți oferă o stare de liniște și relaxare.

Adresa: Strada Lastunului 1, Maliuc 827135, România
Telefon: +40 745 109 590
Facebook: click aici.

Pensiuni Maliuc

Pe lângă facilitățile moderne de care dispune pensiunea, cum ar fi WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, oaspeții se pot bucura și de frumusețile Deltei Dunării.

Cazare Delta Dunarii

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase și mai importante rezervații naturale din Europa, având o varietate incredibilă de plante și animale, printre care și o mulțime de specii rare și protejate.

Pentru cei care iubesc pescuitul, Delta Dunării este cu siguranță o destinație de top. Aici se pot prinde numeroase specii de pești, precum știuca, crapul sau somnul. În plus, Delta Blue oferă și un teren de tenis pentru o activitate fizică relaxantă, care poate fi încadrată perfect într-un program de vacanță activ.

Cazare Maliuc

Cazare Maliuc

Cei care aleg să se cazeze la Delta Blue pot explora această zonă unică, fie prin excursii organizate, fie prin plimbări individuale. Se pot admira coloanele de pelican, stolurile de păsări migratoare sau peștii și fauna acvatică din canalele Dunării.

În plus, Delta Blue dispune de o gamă largă de facilități, inclusiv o grădină minunată, un lounge comun, o terasă pentru relaxare, un restaurant cu preparate delicioase și un teren de tenis pentru o activitate fizică relaxantă.

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet, ce oferă o varietate de opțiuni culinare pentru toate gusturile. De asemenea, Delta Blue dispune și de un grătar, astfel încât oaspeții pot savura o masă în aer liber, în mijlocul naturii.

În concluzie, Delta Blue din Maliuc, Delta Dunării este locul ideal pentru o vacanță de neuitat, unde te poți bucura de frumusețea și liniștea deltei Dunării, în timp ce te relaxezi într-un mediu confortabil și modern.

Previous post ATENTIE! POLITIA „A INTRAT PE FIR”: Investigatii in privinta medicamentelor si suplimentelor alimentare CONTRAFACUTE
Next post Descoperiți frumusețea și plăcerea de a vizita Milano – MOTIVELE pentru care nu trebuie să ratați acest oraș