Fă cunoștință cu noua gamă premium de focare șemineu de la PEFOC! 

PEFOC este renumită pentru pasiunea și dorința de a livra în permanență, servicii profesionale și produse la cele mai înalte standarde de calitate și performanță, la prețuri cât mai accesibile, astfel încât, toți românii, indiferent de buget, să aibă acces la soluții termice cu adevărat premium.

Gama de șeminee și sobe premium propune dispozitive de încălzire economice și cu grijă la protecția mediului înconjurător. Cu toate că, în catalogul meșterilor sibieni vei avea acces la aproape toate categoriile de produse care au legătură cu universul fascinant al încălzirii alternative, în acest articol ne vom rezuma la prezentarea gamei de focare șemineu, recomandate pentru eficiența și randamentul lor crescut de către orice expert din domeniu!

În primul rând, când vine vorba despre construcția unui șemineu pe lemne, trebuie să pornim de la un focar de calitate, potrivit cu preferințele și nevoile de încălzire ale fiecărui cămin în parte. În funcție de dorințele și posibilitățile tale financiare, la PEFOC poți alege dintr-un catalog complet, toate tipurile de focare: premium (de lux), focare standard (economice), dar și focare din gama PRO (profesionale).

Focarele premium

Cele mai apreciate focare din oferta meșterilor cu sediul central la Sibiu, sunt focarele de șemineu premium marca HOXTER. Acestea sunt recunoscute la nivel mondial pentru atenția maximă la detalii care li se oferă, atât în privința funcționalității, cât și a designului. Proiectate și fabricate de către un brand cu renume internațional, focarele Hoxter fac parte din categoria de lux. În principiu, dacă îți dorești renumitele seminee Craiova atunci, un astfel de focar este cea mai potrivită soluție pentru tine și căminul tău!

Focarele sunt finisate cu stil și integrate în produsul final: sticla termorezistentă care este mereu curată grație sistemului de autocurățare, mecanism de deschidere/glisare a ușii incintei foarte fin, ușa cu profil rezistent și chenare de contur care scot focarul în evidență, mâner detașabil, căptușeală din șamotă de înaltă calitate și multe altele.

Focarele standard

Cei care caută cele mai accesibile prețuri pentru focarul de șemineu vor îndrăgi categoria de focare economice PEFOC. Din fontă sau din oțel șamotat la interior, acestea îți deschid o fereastră foarte mare de posibilități financiare și de configurare, încât chiar ai de unde alege: cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau deschidere verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă ori cu diferite opțiuni de funcționare sau estetice! Având la îndemână, zecile de modele din această categorie, vei găsi focare la prețuri foarte accesibile, foarte atractive, care îți oferă și satisfacția calității, dar și cea a unui preț bun pentru care vei primi garanție de producător de 5 ani!

Focarele din gama PRO

În schimb, dacă visezi la un șemineu executat la un alt nivel, alege focarele din gama PRO! Aeastă categorie propune modele cu un upgrade complet la: calitatea șamotei interioare, proprietățile de acumulare și recuperare de căldură, calitatea materialelor, a sticlei nemțești Schott, culisarea fină a ușilor, mânere, piese și rame mai rezistente. Focarele din gama PRO sunt echipate cu sistem de triplă combustie, beneficiază de etanșeitate maximă și sunt ECO-friendly, adică emisiile de dioxid de carbon și de praf sunt aproape inexistente!

PEFOC comercializează șeminee, sobe, coșuri de fum, bioșeminee, modele inedite de semineu electric de perete și nenumărate accesorii termice. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, meșterii sibieni oferă la cerere și servicii complete de construcție, montaj, instalație, verificare, curățare și întreținere a dispozitivelor termice, cu ajutorul echipelor locale de parteneri, aflate oriunde în țară!

Previous post De ce să alegi o centrală termică în condensare de la Ariston?
Sună la numărul de telefon 0766.395.799 sau trimite un email la office@comil.ro și fii parte din poveste! Intrarea este liberă! Next post CONIL Fest 2023 – FESTIVALUL INTEGRĂRII EDIȚIA A – XXIII-A