echipa MultiSoft oferă suport și asistență tehnică dedicată

MultiSoft – soluții software pentru hoteluri, restaurante, SPA și sectorul bugetar

Pentru a se putea adapta mediului digital și prospera într-un mediu competitiv, mediul de afaceri are nevoie de soluții software personalizate. Aceste soluții software le ajută să-și optimizeze eficiența, să se adapteze contextului digital și să prospere pe o piață concurențială. Cu o gamă largă de servicii, MultiSoft este dedicată producerii de programe IT sofisticate care simplifică gestionarea și automatizarea a numeroase aspecte ale afacerii. Fie că este vorba de gestionarea rezervărilor într-un hotel, stocurilor în restaurante, gestionarea contabilității într-un salon SPA, sau de gestionarea eficientă a bugetului în sectorul bugetar, MultiSoft are soluțiile potrivite pentru fiecare necesitate.

MultiSoft – partenerul strategic pentru soluții software de top

MultiSoft s-a angajat să ofere soluții IT complete și personalizate încă de la înființarea sa în 1991. Gama cuprinzătoare de programe software include module precum administrarea hotelurilor, vânzări în restaurante și componente esențiale precum contabilitatea financiară, gestionarea materialelor și a stocurilor, mijloace fixe și salarizare.

Soluțiile software create au devenit o forță dominantă pe piața internă, recunoscute pentru eficiența și calitatea lor remarcabile, datorită unei filosofii românești distincte și a respectării riguroase a legislației în vigoare. Nevoile speciale ale mediului de afaceri românesc în peisajul economic și legislativ sunt în continuă schimbare, iar soluțiile oferite sunt orientate special pentru a răspunde acestor nevoi. Echipa de profesioniști se angajează astfel să ofere o satisfacție de neegalat prin asistență personalizată și inovare continuă.

Avantajele utilizării unor programe software personalizate pentru mediul de afaceri

Hotelurile, restaurantele, centrele de tratamente SPA și sectorul bugetar necesită programe software specifice pentru a-și îmbunătăți productivitatea, pentru a proteja informațiile confidențiale și pentru a obține un avantaj asupra concurenței. În acest context, utilizarea unor programe software personalizate oferă o serie de avantaje substanțiale.

Programele software personalizate sunt concepute pentru a răspunde nevoilor și fluxurilor de lucru ale unei anumite industrii. Procedurile interne pot fi automatizate și optimizate, ceea ce duce la o eficiență sporită în cadrul operațiunilor zilnice. O aplicație personalizată pentru gestionarea stocurilor, de exemplu, reduce la minimum timpul necesar pentru identificarea produselor și reaprovizionarea stocurilor. 

În plus, se pot dezvolta programe software specializate care se integrează perfect în structura și procesul organizațional al unei societăți comerciale. Acestea pot fi modificate pentru a se adapta la cerințele în schimbare ale companiei și personalizate pentru a corespunde cerințelor unei anumite industrii. Această adaptabilitate și personalizare devin astfel esențiale pentru menținerea competitivității pe piață.

Sarcinile complexe și repetitive pot fi și ele automatizate cu ajutorul unui software personalizat, reducând astfel posibilitatea apariției erorilor umane. Sistemele informatice automatizate oferă o mai mare acuratețe în gestionarea datelor, eliminând posibilitatea realizării unor greșeli costisitoare și a unor raportări eronate. Astfel, companiile au garanția că informațiile esențiale sunt corecte și de încredere. În plus, angajații pot lucra mai rapid și mai eficient, deoarece activitățile manuale sunt în același timp automatizate. În acest mod se eliberează timp și resurse pentru anumite sarcini, permițându-le angajaților să se concentreze asupra sarcinilor importante care ajută cu adevărat la extinderea corporației. 

În orice domeniu, protejarea datelor sensibile este o prioritate esențială. Prin utilizarea unor programe software personalizate, pot fi implementate niveluri avansate de securitate și protecție a datelor. Aceste programe pot include funcții de criptare, autentificare avansată și acces controlat.

Programe software oferite de MultiSoft pentru optimizarea afacerilor

MultiSoft oferă o gamă largă de programe software pentru a ajuta companiile să își optimizeze operațiunile și să își îmbunătățească activitatea. Fiecare program este conceput astfel încât să fie ușor de utilizat și intuitiv. Printre soluțiile software oferite pentru hoteluri, restaurante, centre de tratament SPA și sectorul bugetar se regăsesc aplicații software pentru gestionarea unităților hoteliere, a bugetului companiilor, afacerilor de orice fel, calculul salariilor și nu numai.

SOLON.H – Software gestionare hotel

O soluție IT completă, ce acoperă toate nevoile și cerințele pentru gestionarea unităților hoteliere. Cuprinde numeroase module care permit facturarea serviciilor oferite, verificarea soldurilor clienților, efectuarea automată a verificărilor pentru a evita erorile, emiterea documentelor automat către clienți, planificări evenimente, precum și rapoarte privind gestiunea stocurilor din mini-baruri. Unul dintre cele mai apreciate module este cel de house keeping carelivrează informații despre statusul camerelor, alocarea sarcinilor și raportarea consumului din minibar.

SOLON.SPA – Software dedicat centrelor SPA/wellness

O soluție 360 grade care poate fi integrată cu soluția de management hotelier Solon.H pentru a oferi o experiență de gestionare completă și unificată a centrului SPA și a activităților hoteliere. Această integrare permite proprietarilor și managerilor să aibă o vedere cuprinzătoare a afacerii lor și să își gestioneze mai eficient toate activitățile, inclusiv programarea tratamentelor, gestionarea stocurilor și inventarului, facturile și plățile, gestionarea programărilor și a camerelor de hotel, analiză și raportare a datelor, precum multe altele.

SOLON.BB – Software gestiune buget și bilanț 

O aplicație pentru gestionarea operațiunilor de buget și bilanț ce are scopul de a ajuta departamentul financiar-contabil. Printre caracteristicile sale se numără posibilitatea de a vizualiza bugetul inițial, defalcat pe trimestre sau defalcarea cheltuielilor pe articole. Pe lângă urmărirea bugetului, software-ul gestiune buget și bilanț oferă, de asemenea, un bilanț, un cont de profit și pierderi și un raport privind fluxurile de numerar.

SOLON.C – Software soluții contabile 

O aplicație IT versatilă, destinată utilizării de către contabili individuali, firme de contabilitate și orice departament financiar-contabil din cadrul diverselor firme. Prin utilizarea SOLON.C, companiile pot înregistra reduceri substanțiale ale costurilor operaționale și optimiza fluxul de lucru în departamentul financiar-contabil. În plus, software-ul permite reducerea masivă a timpului alocat raportărilor obligatorii către stat, economisind astfel și mai mult timp.

SOLON.R – Software vânzări restaurant 

O aplicație software de vânzări restaurant, rapidă și eficientă, destinată pentru orice activitate ospitalieră. Aplicația permite un control complet asupra ospătarilor, cu actualizări în timp real privind numărul de comenzi pe care fiecare chelner le-a preluat și câți bani au încasat sau mai au de încasat. În plus, atunci când este utilizat împreună cu modulul SOLON.G, poate fi urmărit inventarul pentru a se asigura proviziile necesare restaurantului. Permite defalcările automate ale comenzilor de la bar și bucătărie, personalizarea tipurilor de comenzi de lucru și chiar interconectarea cu dispozitivele mobile de preluare a comenzilor.

SOLON.G – Software de gestiune afaceri

Software-ul de gestiune afaceri SOLON.G reprezintă o soluție IT de gestiune, ce oferă o imagine de ansamblu asupra activităților economice. Oferă date privind stocurile și prețurile în timp real, eficientizează operațiunile efectuate în diferite puncte de lucru și poate fi integrat cu serviciile de contabilitate. Permite gestionarea afacerii cu ușurință, economisește timp și forță de muncă prin eficientizarea proceselor, dar și implementarea cu ușurință a noi decizii de afaceri.

SOLON.M – Aplicație gestiune mijloace fixe

Cu o interfață ușor de utilizat și caracteristici de securitate robuste, SOLON.M simplifică urmărirea tuturor activelor într-un singur loc. Optimizează și simplifică procesul de lucru, elimină erorile de calcul umane, oferă o gamă completă de raportări și se integrează perfect cu modulul de contabilitate. De asemenea, vine la pachet cu numeroase caracteristici suplimentare, cum ar fi evidența mijloacelor fixe pe gestiuni, categorii sau coduri de clasificare, calcularea amortizărilor lunare, deductibile și nedeductibile fiscal, modificarea valorii de inventar și reevaluarea mijloacelor fixe.

SOLON.S – Software calcul și gestionare salarii

SOLON.S reprezintă o aplicație ideală pentru calculul și gestionarea eficientă a salariilor angajaților. Este ușor de utilizat, oferă calcule precise, în conformitate cu legislațiile în vigoare, poate fi adaptată nevoilor companiei și centralizează cu ușurință datele angajaților și salariile. Se integrează cu modulul de contabilitate, permițând realizarea și trimiterea declarațiilor pentru stat. 

SOLON.Alop – Software de gestiune operațiuni bugetare

SOLON.Alop este o soluție IT ce permite gestionarea operațiunilor bugetare dintr-o companie. Cu ajutorul interfeței sale ușor de utilizat, poate fi defalcat cu ușurință bugetul pe trimestre sau efectuarea oricăror ajustări necesare pe parcurs. Permite rectificări bugetare, urmărirea bugetelor inițiale și sumele rectificate la o anumită dată, precum și generarea înregistrărilor contabile, facilitând astfel urmărirea finanțelor și menținerea organizării. 

Soluții integrate suplimentare pentru sistemele de management

Pentru a ajuta afacerile să își eficientizeze procedurile, se creează continuu soluții noi și creative pentru sistemele de management. Combinarea mai multor instrumente și elemente de software într-o singură platformă se numără printre cele mai interesante inovații. Acest lucru implică faptul că firmele pot gestiona totul într-un singur loc, de la vânzări și inventar până la relațiile cu clienții sau statul.

Unele soluții integrate oferite de MultiSoft includ instrumente necesare gestiunii, contabilității și altor funcții importante din cadrul unui hotel sau restaurant, instrumente pentru organizarea și planificarea bugetului, mijloacelor fixe în sectorul bugetar, soluții integrate pentru domeniul retail, precum și soluții custom pentru clienții cu nevoi individuale. 

Soluție integrată Hotel – Restaurant

Soluția integrată pentru gestionarea hotelurilor și restaurantelor acoperă o gamă largă de funcții importante. Aceasta asigură o gestiune eficientă a afacerii, de la cazarea turiștilor și emiterea notelor de plată, până la administrarea contabilității și a salarizării. Sistemul permite înregistrarea și gestionarea detaliată a rezervărilor, check-in-ului și check-out-ului turiștilor și facilitează generarea automată a notelor de plată și a facturilor pentru serviciile oferite turiștilor. Aceste documente pot fi personalizate și trimise în mod eficient prin e-mail. 

De asemenea, asigură funcționalități de contabilitate completă, inclusiv înregistrarea facturilor, încasărilor și plăților, gestiunea conturilor bancare și generarea rapoartelor financiare. Permite înregistrarea datelor angajaților, evidența orelor lucrate, calcularea salariilor și generarea unor rapoarte specifice. În plus, oferă funcții avansate de gestionare a stocurilor, astfel încât să se poată urmări și controla eficient intrările și ieșirile de produse. 

Soluție integrată Bugetari

Soluția integrată pentru sectorul bugetar vine în sprijinul organizațiilor și instituțiilor în gestionarea eficientă a bugetului, a mijloacelor fixe și a operațiunilor de gestiune. Aplicația oferă instrumente avansate pentru organizarea și planificarea bugetului, funcționalități pentru gestionarea mijloacelor fixe, precum și urmărirea documentelor financiare, cum ar fi facturi, chitanțe sau ordine de plată.

Soluție integrată la comandă (Custom)

Cu ajutorul unei soluții integrate la comandă, clienții beneficiază de avantajele unui sistem personalizat, adaptat perfect la cerințele lor de afaceri. Aceasta poate include automatizarea anumitor activități, optimizarea fluxurilor de lucru, integrarea cu alte sisteme existente sau dezvoltarea de funcționalități personalizate.

Beneficiile utilizării programelor MultiSoft pentru afacerile din sectorul hotelier, horeca, SPA și bugetar

Utilizarea programelor MultiSoft aduce o serie de beneficii semnificative pentru afacerile din zona privată dar și pentru cei care-și desfășoara activitatea în sectorul bugetar. Iată câteva dintre acestea:

  • Eficiență crescută – fiecare program software este conceput pentru a automatiza și optimiza procesele cheie din afaceri. De exemplu, un sistem de gestiune al afacerilor permite utilizarea unor terminale mobile pentru recepțiile de marfă sau inventar. 
  • Integrare și personalizare – programele software dezvoltate sub brandul SOLON sunt complet personalizabile, adaptându-se cu ușurință nevoilor specifice fiecărei afaceri. Ele sunt integrate perfect în fluxul de lucru existent și pot fi configurate în funcție de cerințele și procesele industriei. 
  • Comercializare echipamente – funcționarea sistemelor informatice depinde de echipamente de înaltă calitate, motiv pentru care MultiSoft se dedică comercializării exclusiv a echipamentelor, pieselor și consumabilelor de cea mai bună calitate, care să susțină performanța sistemelor informatice.
  • Control și vizibilitate sporite – oferă instrumente avansate de raportare și analiză, permițându-le managerilor, contabililor, șefilor de birouri, să aibă o imagine clară asupra activităților și performanței întregii afaceri. Pot fi accesate rapid și ușor informații importante despre vânzări, inventar, cheltuieli și alte aspecte cheie. 
  • Securitate și protecție a datelor – fiecare aplicație creată de membrii echipei pune un accent deosebit pe securitatea datelor. Funcții precum criptarea, autentificarea avansată și accesul controlat asigură confidențialitatea și integritatea informațiilor. Astfel, datele sensibile vor fi păstrate în siguranță și protejate împotriva accesului neautorizat.
  • Suport și asistență tehnică – echipa MultiSoft oferă suport și asistență tehnică dedicată, asigurându-se că fiecare companie beneficiază de ajutor în cazul unor probleme sau întrebări. 

Aceste beneficii reprezintă doar o parte dintre avantajele utilizării programelor MultiSoft. Ele ajută companiile să își îmbunătățească eficiența, să ia deciziile potrivite și să își crească performanțele.  MultiSoft oferă soluții software adaptate nevoilor specifice din industria hotelieră, horeca, SPA și sectorul bugetar. Fiindcă fiecare afacere are nevoi individuale, soluțiile software personalizate devin astfel esențiale pentru organizarea proceselor de lucru și atingerea obiectivelor. Cu experiența sa vastă și echipa de profesioniști dedicată, MultiSoft devine astfel un partener strategic pentru soluții software de calitate.

Previous post Iată câteva surse de știri populare și de încredere
Next post Sfaturi de care să ții cont dacă vrei să-ți amenajezi locuința în stil modern