Totul despre semineele electrice: de ce merită investiția?

Vrei să aduci în locuința personală un plus de căldură cu ajutorul unui obiect modern, interesant și simplu de folosit?

Studiind gama de seminee electrice de aici, vei descoperi o gamă largă de produse de top, datorită cărora serile de iarnă devin unele de poveste. Este vorba despre produse deosebite și moderne, iar avantajele acestora le poți descoperi din rândurile care urmează.

Seminee electrice – simplu de folosit

Pentru început, despre șemineele electrice trebuie să știi că îți sunt livrate în cutie, fără a fi deja montate. Nu-ți face griji, însă: vei avea doar câteva piese de montat, iar pentru că ai o schiță, pe care trebuie să o urmezi, totul este foarte ușor. Ulterior, când șemineul ales de tine este gata, tot ce trebuie să faci este să îl conectezi la o priză, pentru a începe să-l folosești. Mai mult, este bine să știi că șemineul vine la pachet cu o telecomandă, care te ajută să poți schimba treptele de căldură de pe canapea sau cu ajutorul căreia poți opri sau deschide șemineul ori de câte ori îți dorești.

Instalare pe podea sau suspendată

În ceea ce privește montajul, rămâne la alegerea ta dacă vrei să așezi șemineul direct pe podea sau dacă vrei să îl montezi suspendat, prins de perete. Ambele variante au avantajele lor. De exemplu, dacă așezi șemineul pe podea, îl vei putea muta foarte ușor atunci când vrei să faci o schimbare în casă. În schimb, dacă optezi pentru un șemineu suspendat, vei putea curăța podeaua extrem de simplu.

Nu ai nevoie de un horn

Să construiești un horn pentru evacuarea fumului presupune o lucrare destul de amplă, însă investind într-un șemineu electric, nu ai nevoie de unul. De ce? Șemineul modern are o ardere curată, fără a emana fum, iar astfel, utilizarea sa devine mai ușoară. Mai exact, nu trebuie să spargi tavanul și poți muta șemineul oricând, oriunde îți dorești, atâta timp cât în preajma sa ai o priză.

O durată de viață sporită

Realizat din materiale extrem de rezistente, șemineul electric poate ajunge să aibă o durată de viață chiar și de până la 10 ani. Cât despre întreținerea sa, nu trebuie să faci nimic deosebit, fiind suficient să îl stergi de praf din când în cand, iar astfel își păstrează aspectul deosebit multă vreme.

Alegi dintr-o varietate de modele

În ceea ce privește modelele spre care te poți orienta, ele sunt extrem de variate. De la șeminee simple, cu linii drepte, până la modele cu decorațiuni aparte, în diferite culori – iată de ce este important să nu te oprești niciodată la primul model pe care îl găsești. Alocă-ți timp pentru a studia mai multe tipuri de șeminee, înainte de a decide în privința unei investiții!

Liniare sau pe colț

Nu în ultimul rând, este bine să știi că șemineele electrice pot fi atât liniare, cât și pe colț. Mai exact, dacă ai nevoie de un șemineu pe care să îl montezi într-unul din colțurile camerei, ai la dispoziție modele speciale în acest sens, care te vor ajuta să economisești spațiu și, totodată, să te bucuri de o atmosferă plăcută ori de câte ori îți dorești!

Accesează Seminee-expert.ropentru a găsi aici varietate, dar și calitate în materie de seminee. De la modelele moderne, pe bază de bio-ethanol, până la cele norvegiene ori seminee pe lemne:https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-lemne/, pe toate le găsești extrem de ușor online!

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Previous post Cum să ai succes cu cofetăria ta de sărbători? TOP 4 sfaturi
Next post 3 idei inedite pentru amenajarea biroului de acasă