Întâmpină noul sezon rece la adăpostul căldurii pe lemne dintr-un șemineu premium!

Acasă este locul unde ar trebui să guverneze buna dispoziție și confortul total – acel sanctuar protectiv în compania familiei sau în brațele persoanei iubite. Unul dintre elementele care îți pot aduce aceste lucruri în căminul tău este magicul semineu pe lemne disponibil în oferta profesioniștilor de la PEFOC, firmă 100% românească, cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional de șeminee și soluții alternative de încălzire.

Pregătește-te pentru sezonul rece și achiziționează-ți un șemineu care va marca cu tușe stilate și personalitate, amenajarea și căldura locuinței tale. Specialiștii te vor ajuta să găsești varianta potrivită pentru tine, începând de la focarul de calitate și coșul de fum care să se integreze perfect în povestea arhitecturală a casei.

Aceștia îți pun la dispoziție modele de șeminee în stil modern, rustic sau contemporan, sobe pe lemne, dar și șeminee electrice ideale pentru a oferi la costuri mult mai mici, chiar și apartamentului tău de la bloc, o atmosferă dominată de stil și bun gust estetic.

Conform meșterilor sibieni, cele mai solicitate sunt șemineele pe lemne moderne și în special modelele cu sticlă pe colț potrivite pentru livinguri cu suprafețe mari. Aceste șeminee au focare căptușite cu șamotă, un material care facilitează autocurățarea sticlei. Astfel, șemineul va arăta bine fără prea mari eforturi de întreținere. În cazul în care decizi să montezi șemineul pe același perete pe care se află și televizorul, află că acest lucru este perfect posibil. Pentru camerele de mici dimensiuni, televizorul poate fi amplasat chiar deasupra sau lângă șemineu, fără să fie afectat în vreun fel.

Pentru cei care iubesc lectura și preferă să petreacă timp de calitate, citind, există posibilitatea de a amplasa lângă șemineu, o bibliotecă. Vei fi pur și simplu încântat de experiența răsfoirii unui roman captivant la căldura șemineului cu design spectaculos. Așadar, dacă îți dorești să valorifici spațiul de care dispui, alege un  model cu spații de depozitare pentru cărți, obiecte decorative, lemne sau obiecte de artă.

În schimb, pentru încălzirea eficientă a mai multor încăperi din locuință sau apă caldă, poți opta pentru un termoșemineu care, pe lângă faptul că va arăta spectaculos, va putea fi conectat la calorifere sau chiar și la sistemul de încălzire din pardoseală. În plus, șemineul de tip centrală oferă un randament superior și poate acoperi necesarul de apă caldă cu ajutorul unui puffer montat de meșteriii PEFOC.

Chiar dacă designul șemineului este un aspect destul de important, ar trebui să alegi un model confecționat din materiale de calitate superioară și obligatoriu, să apelezi la o echipă experimentată pentru efectuarea montajului și punerea în funcțiune a acestuia, în parametri optimi de funcționare și mai ales, de siguranță. În plus este extrem de important ca indiferent de tipul șemineului ales, să optezi și pentru o variantă de calitate superioară atunci când vorbim despre coșul de fum. Această componentă este esențială pentru evacuarea fumului în condiții optime, dar mai ales pentru o funcționare sigură și eficientă a șemineului.

Accesează chiar acum site-ul oficial www.pefoc.ro și alege șemineul care se potrivește cel mai bine proiectului tău. Pe lângă ofertele speciale de preț, vei beneficia și de transport gratuit în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Fie că preferi un șemineu clasic pe lemne, un șemineu electric sau o sobă nouă cu aspect rustic, meșterii sibieni te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie. De la produse și componente specifice domeniului termic și până la servicii profesionale de montaj și curățare a coșurilor de fum, noi facem tot, tu pui pe foc!

Previous post Cum păstrezi o haină de blană pentru damă pe timp de vară? Tips & Tricks
Next post Top 10 aspecte de luat în considerare la alegerea panourilor fotovoltaice în contextul pieței românești actuale