Mituri legate de epilarea definitiva in zona intima

Cunosti uimitoarele beneficii pe care le ofera tratamentul de epilare definitiva Brasov pentru zona intima?

Aceasta tehnologie de ultima ora are parte de o popularitate tot mai mare in ultimii ani. Mai mult, epilarea definitiva cu laser este nedureroasa si non-invaziva. Insa, chiar daca este cel mai eficient tratament de indepartare a parului in zona inghinala, exista o sumedenie de mituri in jurul acestuia.

Iata care sunt cele mai frecvente mituri din cauza carora multe femei ezita sa apeleze la epilarea definitiva pentru zona intima:

Mit: Epilarea cu laser, efectuata in zonele sensibile cum este si zona inghinala, este dureroasa.

Adevar: Cel mai des intalnit mit cu privire la epilarea cu laser in zona bikinilor este ca provoaca multa durere. Adevarul este insa ca aceasta procedura nu este dureroasa. Cele mai multe persoane care au urmat acest tratament au raportat o usoara senzatie de disconfort. Mai mult, pentru persoanele cu piele sensibila, se pot folosi creme de amortire pentru a elimina disconfortul din cadrul procedurii.

Mit: Epilarea definitiva cu laser pentru zona intima este destinata doar femeilor.

Adevar: Epilarea cu laser pentru aceasta zona a corpului este adesea inteleasa gresit ca fiind un tratament pentru femei. In realitate, atat femeile, cat si barbatii pot avea parte de aceleasi beneficii apeland la aceasta procedura. Epilarea definitiva este asadar ideala pentru barbatii care doresc sa stopeze cresterea parului in zona intima.

Mit: Epilarea cu laser nu este sigura pentru persoanele cu tonuri inchise ale pielii.

Adevar: Exista un mit conform caruia persoanele cu tonuri inchise ale pielii nu pot fi supuse epilarii cu laser. Adevarul este ca laserele au devenit din ce in ce mai performante in ultimii ani, astfel ca, in ziua de azi, exista modele, cum este si L’Ortec Medical Infinity 1200 Upgrade, care pot trata orice ton al pielii, oferind rezultatele dorite.

Mit: Epilarea definitiva pentru zona intima este costisitoare.

Adevar: Epilarea cu laser pentru zona intima este adesea considerata ca fiind mult prea costisitoare ca sa merite banii. Cu toate acestea, tratamentul poate fi o optiune rentabila atunci cand se iau in considerare avantajele sale pe termen lung. Folosirea lamei de ras si epilarea cu ceara necesita intretinere regulata, care poate necesita o suma destul de mare in timp. Optiunea de indepartare a parului cu laser este mai durabila, ducand la economii financiare pe termen lung.

Mit: Epilarea cu laser, efectuata in zona intima, poate afecta organele interne.

Adevar: Unele persoane cred in mod eronat ca indepartarea parului cu laser poate provoca leziuni ale organelor interne ale corpului din zona bikinilor. Este complet neadevarat. Epilarea cu laser este sigura. Patrunde doar in stratul dermic al pielii si numai in foliculii de par. Prin urmare, organele interne ale corpului raman neatinse si neafectate de razele UV ale dispozitivului laser.

Previous post Ești pasionat de haine? TOP 4 lucruri de care să ții cont 
Next post Cum influențează ambalajele de calitate experiența de livrare a mâncării?