Skincare tips: TOP 5 produse faciale pe care să le utilizezi pe timp de iarnă

Pe timp de iarnă, pielea noastră se confruntă cu numeroase provocări. Temperaturile scăzute, aerul uscat și vântul puternic îți pot face deregla în totalitate tenul. Astfel că, este important ca și pe timp de iarnă să avem o rutină constantă, cu produse care să ne mențină pielea sănătoasă și hidratată. În acest articol vei găsi 5 produse faciale pe care ar trebui să le utilizezi pe timp de iarnă. Citește în continuare și vezi care sunt acestea!

Iată ce produse ar trebui să folosești în timpul sezonului rece

  1. Vitamina C

Produsele faciale care conțin vitamina C sunt esențiale pe timp de iarnă. Vitamina C este un antioxidant puternic, care te va ajuta să îți protejezi pielea, dar și care îți va conferi luminozitate și fermitate. Există numeroase produse care conțin această vitamină, deci poți opta pentru orice îți dorești tu, de la serumuri și creme, până la uleiuri și loțiuni. În plus, pentru o hidratare intensă, poți alege vitamina c Brightening Serum direct de pe site-ul 24beauty.ro, fiindcă este o opțiune foarte bună, cu ingrediente de înaltă calitate! Intră chiar acum și vezi care sunt toate proprietățile acestui produs și de ce merită să îl achiziționezi!

  1. Cremă hidratantă

Crema hidratantă este un must-have mai ales pe timp de iarnă. După cum am menționat anterior, condițiile meteo foarte aspre din timpul iernii îți pot usca tenul în profunzime. De aceea, este recomandat să folosești o cremă hidratantă calitativă de minim 2 ori pe zi. Sunt diverse produse pe piață, însă printre cele mai bune variante sunt cele care conțin și acid hialuronic. Acest acid va ajuta la hidratarea tenului pentru o durată mai lungă de timp.

  1. SPF

Cremele cu SPF sunt necesare chiar și în sezonul rece! Mulți oameni consideră că acestea trebuie utilizate doar vara, însă adevărul nu este acesta. Dermatologii adesea recomandă utilizarea cremelor cu SPF pe toată perioada anului, deci nu trebuie să facem excepții iarna. Totuși, în această perioadă poți opta pentru o cremă cu SPF mai redus, de exemplu cu 15 sau 20. Va fi de ajuns să îți protejeze pielea!

  1. Retinol 

Cremele și sermurile cu retinol au devenit foarte populare în ultimii ani și pe bună dreptate! Acest ingredient este unul foarte complex și te poate ajuta cu numeroase probleme. Spre exemplu: 

  • ajută la reducerea apariției ridurilor și a liniilor fine, 
  • stimulează producția de colagen,
  • reduce petele de pigmentare,
  • uniformizează tenul etc. 

Cu toate acestea, produsele care conțin retinol sunt recomandate a fi folosite pe timp de iarnă. Dacă folosești retinol pe timp de vară, tenul îți poate deveni mai sensibil la soare și chiar poate dezvolta probleme suplimentare. Astfel că, iarna este momentul potrivit de a utiliza acest ingredient!

  1. Măști faciale

În cele din urmă, măștile faciale sunt recomandate a fi folosite mai ales pe timp de iarnă. Multe măști au ingrediente care îți vor hidrata și hrăni pielea în profunzime. Poți alege unele care să conțină acid hialuronic, vitamina C, ceramide și vitamina B!

În concluzie, dacă vei folosi aceste produse pe timp de iarnă, pielea ta îți va mulțumi. Vei vedea că tenul ta va fi hidratat și foarte luminos!

Sursă foto: Pexels.com

Previous post Cum Te Lași de Fumat – Sfaturi și Strategii Eficiente
Next post Pasionat de gătitul în aer liber? Descoperă grătarele profesionale de la Weber!