Păreri PEFOC: Meșterii ne prezintă gama Hoxter – cele mai populare focare de șemineu pentru căldura și confortul casei

Dacă visul tău a fost întotdeauna să asamblezi acasă un șemineu clasic sau un semineu pe colt sofisticat, căutând calitatea premium sub îndrumarea atentă a adevăraților profesioniști în soluțiile de încălzire alternativă, atunci brandul Hoxter este alegerea perfectă pentru tine!

Meșterii sibieni, cu o experiență de peste 20 de ani la PEFOC, una dintre puținele companii din România care oferă produsele acestui brand renumit, ne introduc în universul gamei Hoxter, specializată în furnizarea de focare de cea mai înaltă calitate la nivel mondial. Acestea nu sunt produse în serie, oferind astfel utilizatorilor finali calitate durabilă, încredere și siguranță.

Fiecare produs nou este supus testelor în laboratorul propriu, măsurându-se cu echipamente specializate pentru indicatori tehnologici care nu trebuie să depășească limita admisă a noxelor din procesul de ardere. Compania se mândrește cu soluții inovatoare care contribuie la dezvoltarea tehnologică a întregului sector, indiferent dacă vorbim despre șeminee premium sau sobe ieftine pe lemne cu performanțe reale.

Camerele de ardere sub marca Hoxter sunt tratate electrostatic cu o vopsea specială cunoscută sub numele de Sanotherm UHT-HYDRO 600. Aceasta se remarcă prin rezistența îndelungată la zgârieturi și lovituri mecanice, și pentru că nu permite emisia de fum toxic, miros neplăcut sau alte reziduuri specifice în momentul primei ardere.

Căptușite interior cu șamotă de o densitate mai mare de 2000 kg/mc, produsele Hoxter rezistă fără probleme la temperaturi constante de până la 1200 de grade Celsius. Prezintă o rezistență mecanică mult mai ridicată în comparație cu șamota standard, datorită procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade Celsius, urmat de procesul de ardere și răcire care se întinde pe durata a 75 de ore. Modelele Hoxter oferă avantajul de a avea vatra focarului mai adâncită, eliminând necesitatea curățării zilnice. Datorită acestor proprietăți, reziduurile de cenușă rezultate în urma arderii directe pe vatră sunt reduse la doar 2%, minimizând pierderile de combustibil la nivelul cel mai mic posibil.

Un alt element crucial îl reprezintă ușa, o componentă mobilă intens folosită, unde rezistența și stabilitatea au o importanță majoră. Pentru focarele cu ușă glisantă, există un mecanism sofisticat care asigură o manevrare lină și facilă, traducându-se printr-o uzură minimă în timp. În momentul deschiderii, ușa este împinsă ușor către exterior, prelungind astfel durata de viață și, în același timp, prevenind deteriorarea sistemului de etanșare.

Focarele sunt echipate cu sticlă premium germană Schott și, la cerere, pot fi dotate cu sticlă dublă, ceea ce îmbunătățește izolația ușii, reducând simultan pierderea de căldură radiantă, ideal pentru diminuarea cantității de funingine sau a efectelor corozive ale ruginii. Un detaliu fascinant este că Hoxter a fost prima companie din lume care a introdus pe piață sticla dublă pentru focarele pe colț încă din 2012.

Disponibil și în oferta profesioniștilor sibieni în soluții de încălzire alternativă pe site-ul www.pefoc.ro, îți recomandăm cu încredere să alegi focarul Hoxter! Pe lângă prețul de achiziție corect, reflectat în dotările premium, vei experimenta o adevărată paradă a avantajelor, inclusiv calitate superioară, pierderi minime de combustibil, șamotă cu densitate mai mare, ardere directă pe vatră și sticlă dublă.

În plus, stocul bogat cu peste 9000 de produse și accesorii termice, cuprinde și multe alte modele de șeminee, celebrele seminee Suceava pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, sobe rustice sau moderne, coșuri de fum premium sau unul dintre șemineele electrice perfecte pentru a-ți decora cu stil living-ul din apartament!

Previous post Accesorii pentru pat care îți oferă un somn odihnitor și sănătos
Next post Proiectarea unei Case: De la Vis la Realitate