Shakiba Beauty Center

Roxana Stan de la CITY INVESTMENTS: Inovație și Expertiză în Brokerajul Imobiliar din România

Într-o lume a imobiliarelor în continuă schimbare, Roxana Stan, CEO-ul CITY INVESTMENTS, se distinge prin viziunea sa inovatoare și abordarea personalizată în brokerajul imobiliar. Cu o experiență vastă în piața românească, ea conduce compania spre noi culmi de succes și dezvoltare. Urmează interviul nostru detaliat cu Roxana Stan, unde ne dezvăluie secretele din spatele succesului CITY INVESTMENTS.

Jurnalist: Aș dori să începem cu o privire generală. Ce anume face CITY INVESTMENTS unică în domeniul brokerajului imobiliar din România?

Roxana Stan: Buna ziua și mulțumesc pentru invitație. CITY INVESTMENTS se distinge prin personalizarea serviciilor și cunoașterea detaliată a pieței imobiliare românești. Experiența noastră vastă și abordarea adaptată la nevoile clienților în diferite sectoare – de la retail la industrial și reprezentarea chiriașilor – ne permit să oferim soluții unice care maximizează valoarea și oportunitățile pentru clienții noștri.

Jurnalist: Cum vedeți oportunitățile de investiții în România comparativ cu alte țări din UE?

Roxana Stan: Piața imobiliară din România oferă investitorilor un randament mai mare comparativ cu țările mai dezvoltate din UE. Există încă mult spațiu pentru investiții, iar taxele sunt relativ mai mici. La nivel de preț pe metru pătrat, România încă se menține la un nivel accesibil, în special în locațiile premium pentru dezvoltări imobiliare.

Jurnalist: Ce provocări întâlniți în brokerajul industrial și cum le abordați?

Roxana Stan: În sectorul industrial, răspundem provocărilor prin cunoașterea pieței locale și identificarea rapidă a proprietăților care optimizează eficiența și reduc costurile. Înțelegem importanța unei locații eficiente pentru succesul operațional și negociem termeni favorabili pentru a asigura avantaje competitive clienților noștri.

Jurnalist: Cum ajută CITY INVESTMENTS chiriașii să economisească costuri și să navigheze prin complexitățile pieței imobiliare comerciale?

Roxana Stan: Oferim chiriașilor soluții care economisesc costuri și sprijină creșterea afacerii. Combinăm cunoștințe de piață cu înțelegerea strategiilor de afaceri ale clienților, negociind termeni favorabili și flexibili, pentru a susține dezvoltarea lor într-un mediu imobiliar comercial dinamic.

Jurnalist: În încheiere, ce mesaj ați dori să transmiteți celor care doresc să colaboreze cu CITY INVESTMENTS?

Roxana Stan: La CITY INVESTMENTS, partenerii noștri vor găsi un aliat de încredere, cu expertiză vastă și un angajament ferm de a oferi soluții care aduc succes pe termen lung. Suntem aici pentru a sprijini fiecare client în realizarea obiectivelor lor imobiliare.

Previous post Care sunt cele mai bune 2 tipuri de coșuri de fum pe care le găsești pe piață?
Next post Un dar al tău pentru eternitate: E nevoie de ajutor pentru finalizarea Bisericii Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu